Stille oaser i byen

Find ro midt i storbyens larm

Center for Stress og Trivsel vil gerne anbefale stille steder i storbyerne. Vi elsker alle storbyens puls, men derfor kan det var særdeles rart at kunne få fred. Bare et par minutter. Men hvor går man så hen? 
På denne side kan du finde steder hvor der er ro midt i storbyen. 

Siden her vil stille og roligt blive udvidet efterhånden som vi hører om flere af byens små oaser. Kender du til selv til sådanne steder må du meget gerne gøre os opmærksom på det. Så fortæller vi om det her på siden, så andre kan få glæde af det.

Du kan maile dit forslag hertil.
 

Det nye akvarium i Tivoli

Vor Frue Kirke

Raum der stille (Stille rummet)
"Jeg kommer umiddelbart til at tænke på Det Kongelige Biblioteks Have, der er sjældent ret mange mennesker."    

  "Har på et tidspunkt arbejdet i firma der lå lige ved siden at Marmorkirken/Frederiks Kirke, jeg gik tit tur i frokosten og søgte ind i Marmorkirken, et dejligt sted at hvile ørerne og sjælen… "
Der ligger også en have bag ved Københavns Rådhus (nej, ikke Tivoli), men jeg kan ikke lige finde noget om haven på nettet, ved bare at der er dejligt og fredeligt.

 
 


 

  Det Biovidenskabelige Fakultets Have (i daglig tale blot Haven) beliggende Bülowsvej på Frederiksberg er en botanisk have ejet af Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Havens formål er at være undervisnings- og studiehave for undervisere og studerende. Der er imidlertid også offentlig adgang, idet haven kan tilbyde fredelige omgivelser midt på Frederiksberg
 

     Oaser i Århus!!

 

Mindeparken
Forstbotanisk Have
Domkirken
Lukas Kirken
Væksthuset
Marselisborg Slotshave

Med venlig hilsen Gerda

Ønsker du at høre nærmere om vores AMR-kurser?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.