Søvnvejledning - din nye professionelle kompetence?

Center for stress og trivsel tilbyder en 2 dages søvnvejlederuddannelse.

"Tusind tak for et utrolig godt og intensivt kursus, som jeg allerede er i gang med at bruge."
"Tak for et fantastisk kursus. Jeg har brugt det dagligt, siden hvad jeg lærte ved Mikael Rasmussen. Det var virkelig godt." 
"Michael er en fantastisk underviser, der brænder for det han taler om"

Bliv søvnvejleder

Oplever du at kolleger, klienter, kunder, patienter eller borgere forklarer mistrivsel med, hvor dårligt eller lidt de sover? Manglende søvn er en alment kendt forklaring og undskyldning for ikke at kunne fokusere og koncentrere sig, og i det hele taget for ikke at kunne præstere optimalt.

Vi har alle prøvet det og vi ved, hvor opslidende det er for vores ressourcer ikke at sove godt og nok.

At sove godt er for en del mennesker blevet en luksus, de ikke har adgang til - og det påvirker deres trivsel i privatlivet og arbejdslivet. 

Forskningen viser, at det blandt andet er søvnkvaliteten, der forstyrres ved stress og at det bliver en negativ spiral, der forstærkes, hvis ikke der gribes hensigtsmæssigt ind.

Forskningen viser også, at mange af de problematikker vi påvirkes af i dagligdagen, kan balanceres positivt gennem en kvalitetsmæssig god søvn.

En søvnvejleder kan netop vejlede i at få en god søvn igen gennem enkle teknikker og dokumenteret viden. 

Det får du på vores 2 dages søvnvejlederuddannelse

Viden om søvnens:

 • Betydning
 • Bio-kemi
 • Problematikker
 • Genopretning af søvnbalancen
        
      

Kvalifikationer indenfor:

 • Søvnvejledning 
 • Søvnrestriktion
 • Stimuluskontrol
 • Paradoksal intervention 
 • Afslapningsteknikker
 • Afdæmpning af tankemylder 

Udannelsesbevis

Uddannelsen retter sig mod alle, der har behandler- eller vejlederstatus i forhold til andre menneskers trivsel og sundhed. Der gives uddannelsesbevis ved fuld deltagelse på begge dage. 

Hvornår: Nærmere info vil komme snarest.

Tid: Kl 9 – 16 begge dage.

Hvor: Et centralt sted i København.

Pris på åbne hold: Kr 6.995,- ex moms.

Prisen inkluderer kaffe, te og vand, frugt, frokost og materialer. 

Det kan være muligt at trække prise fra i skat. Du bør dog afklare dette med din revisor først.

Der gives ikke tilskud til uddannelsen.

Pris på lukkede hold: Hvis du repræsenterer en større virksomhed, der gerne vil afholde uddannelsen internt for mere end 20 personer, kan der aftales en favorabel pris. I så fald skal i selv stå for lokaler og forplejning.

Underviser: Mikael Rasmussen

Ønsker du at tilmelde dig eller høre nærmere, mail til sma@cfs.dk , direkte nummer 26 13 11 69.

Der er max 20 deltagere pr hold. Tilmelding er efter først til mølle- princippet.

Se mere information om hvordan du kan få mere overskud i hverdagen på vores søsterside sovekursus.dk

Ønsker du at høre nærmere om vores Uddannelsestilbud?

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om vores uddannelser. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Flere udtalelser fra tidligere deltagere på vores søvnkursus 

"Jeg var ovenud tilfreds med min uddannelse, og Michael er en utrolig god og inspirerende underviser, der formidler sit stof på højt niveau. Jeg anbefaler den varmt til alle relevante, og er kommet i gang med at bruge den i praksis."
"Tak for et fantastisk kursus. Jeg har brugt det dagligt, siden hvad jeg lærte ved Mikael Rasmussen. Det var virkelig godt.
Næste gang I laver kursus eller opfølgning på dette vil jeg gerne vide det. Værd at rejse efter det var højt fagligt niveau og mættet på info og viden - Tak"
"Mikael er en særdeles kompetent underviser. Jeg har til trods for at jeg har været gennem det autoriserede system aldrig mødt en der vidste så meget om emnet."
"Michael er en fantastisk sprudlende og energisk underviser. Han formådede i løbet af de to dage at balancere et ambitiøst højt fagligt niveau med indgående viden om den nyeste forskning omkring søvn med konkrete og brugbare redskaber, så vi kan gå tilbage i egen praksis og udøve aktiv søvnvejledning allerede fra dag 1. Jeg gik hjem med stor lyst til at komme igang og bruger det allerede aktivt i min virksomhed."
"Jeg vurderer, at søvnvejlederkurset var på et højt fagligt niveau, og meget relevant i forhold til min psykologpraksis, hvor mange mennesker har problemer med søvn. Jeg fik nogle videnskabeligt underbyggede og tilgængelige redskaber, som jeg umiddelbart har kunnet bruge efterfølgende, og som har givet effekt for mine klienter." 
"Energien var høj, deltagere og undervisers kemi spillede og humor og seriøsitet afspejlede dagene. Emnet er super relevant, tænker at det på sigt vil være der man starter for at få alle andre aspekter i liver til at gå op. Søvn før job, søvn før skole, søvn for at undgå stress, søvn for at undgå sygdomme osv. For kvalitetssøvn kan sikre megen god energi og overskud."